Wat kost pensioenadvies?

De vraag is niet wat kost goed pensioenadvies maar wat levert het op!
In principe betalen mensen drie keer voor het regelen van het pensioen.

– Je betaalt de accountant, hij maakt de berekeningen en adviseert over de vorm van het pensioen.

– Je betaalt je tussenpersoon, hij regelt alle verzekeringen.

– De vermogensbeheerder, bijvoorbeeld een bank want ook het beheren van een beleggingsrekening kost geld.

Dit is niet optimaal! Deze partijen praten niet met elkaar en ze weten van elkaar niet wat er geregeld is, dit kan voor verwarring zorgen…

Minder rompslomp

Wij doen al het werk, het enige wat we van jou verwachten is dat je ons informatie geeft. Dit zorgt ervoor dat wij ons werk beter kunnen doen en dat jij advies op maat krijgt! Hoe meer informatie, hoe beter!

Duidelijk inzicht in kosten pensioenadvies

Geen kleine lettertjes, gewoon netto producten, zonder provisie of kick backs. De kosten van de producten worden duidelijk vermeld en wij leggen uit. Geen verassingen…

Lagere kosten pensioenadvies

Wij zoeken uit wat voor jou het voordeligst is. Vaak betaalt de belastingdienst mee aan jouw pensioen.

Pensioenadvies binnen de juridische kaders

Bij onze werkwijze past een integere houding, dus ook naar de belastingdienst! Wij zorgen ervoor dat jij de wet niet overtreedt.

Goedkopere verzekeringen

Door alles goed uit te zoeken en te vergelijken zijn de verzekeringen vaak goedkoper. Laat ons jou helpen met het vinden van de juiste verzekering(en)!

Ons pensioenadvies kan nog gratis zijn ook!

Wij kijken goed naar de markt en luisteren goed naar jouw wensen! Hierdoor ben je vaak minder geld kwijt. Daarnaast krijg je bij ons een goed pensioenadvies.

Meer weten over het pensioen? Bekijk dan ook onze interessante pensioentips. Je kunt ook contact met ons opnemen, door hier te klikken. Of bellen naar 088-9000900. Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend!

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.