145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Onafhankelijk pensioenadvies Arnhem

Het is de grootste provincie van Nederland wat betreft landoppervlak en er wonen meer dan 2 miljoen mensen. De provincie Gelderland ligt redelijk centraal in Nederland en het ondernemersklimaat is zeer gunstig. De bedrijvigheid in de gebieden tussen de grootste steden, Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn behoort tot de hoogste in ons hele land. Wil jij pensioenadvies in de regio Gelderland?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pensioenadvies in simpele, duidelijke taal

Zo is er ook een gestegen vraag naar informatie over allerlei onderwerpen rondom pensioen en aanverwante zaken. Het moment dat je gaat ondernemen is doorgaans niet het moment dat je ook gelijk denkt aan opbouw voor later. Vaak komt zoiets pas in een wat later stadium en eerlijk gezegd is dat niet alleen een logische, maar ook wel gezonde gedachte. Als je je onderneming start, dan wil je in eerste instantie ervoor zorgen dat de zaak van de grond komt. Er moeten uiteindelijk ook middelen beschikbaar zijn of komen om zaken te kunnen realiseren. Meer lezen over pensioen voor de ondernemer? Klik dan hier.

Pensioenadvies Arnhem voor werknemers

Je wilt eerder stoppen met werken? Of misschien na jouw pensioendatum een mooie camper kopen? Hiervoor is het handig om te weten hoe jij er op dit moment voor staat. Pensioenadvies geeft antwoorden op veel vragen en neemt onzekerheden weg. Zo weet je precies wat de invloed is van eerder stoppen of bijvoorbeeld wanneer je eindelijk jouw lange reis kunt gaan maken. Pensioenadvies gaat niet alleen maar over geld, vooral over het najagen van jouw dromen en een stappenplan maken om deze dromen te kunnen vervullen. Neem de eerste stap richting een gezond pensioen, neem contact op!

Klik hier voor jouw collectieve regeling!

Pensioenadvies Arnhem voor ondernemers

Bij ondernemers komt er nog een aantal extra aspecten om de hoek kijken bij pensioenadvies. Zo heb je arbeidsongeschiktheid en nabestaandenpensioen. Je bent arbeidsongeschikt als je door een ziekte of handicap je werkzaamheden niet meer of niet (volledig) kunt verrichten.

Om de kosten bij arbeidsongeschiktheid te dekken kan je een verzekering afsluiten. Dit kan je doen bij PensioenVizier. Wij helpen je met het kiezen van de juiste verzekeraar en regelen alles omtrent deze arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Het is erg belangrijk dat je je bewust bent van de financiële gevolgen zodra jij komt te overlijden. Of je partner natuurlijk. Er valt dan een inkomstenbron weg en dit heeft gevolgen voor jou, je partner en/of kinderen. De vaste lasten moeten namelijk wel gedekt worden. In Nederland is de ANW wet van kracht. Deze wet geeft volwassenen van wie de partner is overleden, recht op een uitkering. Toch heeft niet elke Nederlander hier recht op, weten wanneer je er wel of niet recht op hebt? Lees ons artikel over de ANW. Mocht je niet aan deze eisen voldoen of meer zekerheid willen voor jouw nabestaanden, dan kan je een eigen verzekering afsluiten. Ook dit kan je natuurlijk regelen bij PensioenVizier in Sneek. Deze verzekering zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar het risico op financiële gevolgen door het overlijden van jouw partner. Pensioenadvies Arnhem helpt jou graag met het kiezen van de beste aanbieder en luistert naar jouw wensen. Je mag zelf bepalen welk bedrag je wilt verzekeren en hoeveel jaar je deze verzekering door laat lopen. Wil je meer weten over pensioenadvies Arnhem? Neem contact met ons op!

Pensioen Arnhem snel geregeld

Hetzelfde geldt ook voor de opbouw van een oudedagsvoorziening. Soms heb je een deel pensioen in loondienst opgebouwd, terwijl uit een degelijke inventarisatie blijkt dat eigenlijk alleen voor de eerste 10 of 15 jaar vanaf de AOW-gerechtigde leeftijd een aanvulling gewenst is. Vervolgens blijkt dat de investering, die hiervoor nodig is, best te doen is. Kun je nog niet helemaal voldoen aan de gewenste situatie?  Dan wordt het wel inzichtelijk gemaakt en kan bekeken worden of er toch alvast een start gemaakt kan worden.

We merken ook bij pensioenadvies Arnhem dat men graag begeleiding wilt bij het maken van deze zaken. Op voorhand weet je namelijk exact welke kosten er zijn. Dat geldt niet alleen voor de producten die geadviseerd en gekozen worden, maar uiteraard ook voor de dienstverlening van PensioenVizier.

Ondernemerspensioen regelen, klik hier!

Maak een afspraak met PensioenVizier

Zo weet de ondernemer precies welke mogelijkheden hij heeft als hij besluit om verder te gaan met PensioenVizier. Soms besluit men om eenmalig de gemaakte uren te betalen. Meestal merken we dat men het prettig vindt om gebruik te maken van het abonnement. Hierdoor blijven de maandelijkse lasten inzichtelijk en laag, terwijl de dienstverlening ondersteuning blijft bieden op alle relevante vlakken. Soms zeggen klanten ook weer op en ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ons service level agreement is per maand opzegbaar.

Mocht de ondernemer op een later tijdstip dan toch weer gebruik willen maken van PensioenVizier, dan is dat ook geen enkel probleem.

Op deze wijze willen we graag flexibel blijven en merken we de waardering vanuit ondernemers, maar ook van de particulieren. We kijken graag naar onszelf. Maar dan wel vanuit de gedachte wat we nog beter kunnen doen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Ondanks de grootte van de provincie willen we met pensioenadvies Arnhem de afstand tot een goede planning kleiner maken.

PensioenVizier valt in de smaak!

Nu zal je denken; ja dat zal wel, maar onze reviews liegen er niet om! Benieuwd naar wat andere relaties over PensioenVizier zeggen? Bekijk de ervaringen van onze relaties.
Zij vertellen precies waarom je moet kiezen voor PensioenVizier!

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.