145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Kosten pensioenadviseur?

De vraag is niet ‘Wat zijn de tarieven van een goed pensioenadvies?’ maar ‘Wat levert het op?’.
In principe betalen mensen drie keer voor het regelen van het pensioen, waardoor de pensioen advies kosten veel hoger zijn dan nodig is.

  • Je betaalt de accountant, hij maakt de berekeningen en adviseert over de vorm van het pensioen.
  • Je betaalt je tussenpersoon, hij regelt alle verzekeringen.
  • De vermogensbeheerder, bijvoorbeeld een bank, want ook het beheren van een beleggingsrekening kost geld.

Dit is niet optimaal! Deze partijen praten niet met elkaar en ze weten van elkaar niet wat er geregeld is. Dit kan voor verwarring zorgen bovendien zijn de pensioenadvies kosten te hoog.

Minder rompslomp

Jij wil je tijd besteden aan dat waar je hart ligt. Voor de meeste mensen geldt dat zij niet graag bezig zijn met hun pensioenzaken. Gelukkig houdt het team van PensioenVizier zich hier wél graag mee bezig en wij vinden het belangrijk om jou te ontzorgen. Wij doen al het werk, het enige wat we van jou verwachten is dat je ons informatie geeft. Dit zorgt ervoor dat wij ons werk beter kunnen doen en dat jij advies op maat krijgt! Hoe meer informatie, hoe beter! De pensioenadviseur kosten behelzen hiermee niet alleen het regelen van jouw pensioen, maar je krijgt er ook veel vrije tijd voor terug: tijd om je met jouw passie bezig te houden!

Pensioenadvies tarieven zonder kleine lettertjes

Geen kleine lettertjes, gewoon netto producten, zonder provisie of kick backs. De kosten van de producten vermelden wij vooraf, geen akkoord is niet betalen! Zo krijg je geen verrassingen achteraf Geen kleine lettertjes, gewoon netto-producten, zonder provisie of kick backs. Wij houden van transparantie en duidelijkheid, daarom weet jij van tevoren waar je aan toe bent. De kosten van de producten vermelden wij vooraf, geen akkoord is niet betalen! Zo krijg je geen verrassingen achteraf, maar weet je vooraf precies wat je kun verwachten en welke pensioenadviseur kosten hieraan verbonden zitten. 

Lagere kosten pensioenadvies

Wij onderzoeken wat voor jou het voordeligst is. Of het nu gaat om een collectieve pensioenregeling of om het opstarten van een lijfrente, wij zoeken het uit! Door alles goed uit te zoeken en te vergelijken zijn de verzekeringen vaak goedkoper. Laat ons jou helpen met het vinden van de juiste verzekering(en)! Op basis van jouw wensen en doelen vragen wij offertes op bij diverse maatschappijen. Deze offertes vergelijken wij op het gebied van prijs en voorwaarden en wij zorgen ervoor dat jij het product krijgt dat geheel bij jou past.

Bovendien zijn wij goed op de hoogte van alle fiscale cijfers en ontwikkelingen. Wist jij dat de Belastingdienst vaak meebetaalt aan jouw pensioen? Wij zorgen dat jouw zaken fiscaal zo voordelig mogelijk geregeld worden. De pensioen advies kosten betalen zich hierdoor dubbel en dwars terug. Natuurlijk hanteren wij hierbij een integere houding, dus ook naar de Belastingdienst. Wij zorgen ervoor dat jij de wet niet overtreedt.

Lees hier meer over op www.belastingdienst.nl

Pensioenadvies tarieven
Kijk hier voor meer pensioentips!

Wat kost pensioenadvies bij PensioenVizier?

Terugkomend op de vraag “Wat zijn de tarieven van een pensioenadvies?”, kun je dus stellen dat je  de kosten pensioenadvies zo hoog of zo laag kunt maken als je zelf wilt. Dat geldt niet alleen voor de pensioen adviseur kosten, maar ook voor de kosten van de producten die afgesloten worden. PensioenVizier is volledig onafhankelijk. Wij kijken dan ook goed naar de markt en luisteren goed naar jouw wensen! Hierdoor ben je vaak minder geld kwijt. Daarnaast krijg je bij ons een écht goed pensioenadvies.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op, of bellen naar 088-9000 900. wij helpen je graag verder. Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend!

Pensioencommunicatie, de stap naar waarde!

Het is belangrijk dat jouw werknemers niet alleen weten hoe ze er op dit moment voorstaan, maar ook of ze nog op de goede weg zijn om hun doel op hun AOW-datum te bereiken. Hierbij komt pensioencommunicatie om de hoek kijken! Alles weten over een goede pensioencommunicatie? Bekijk onze pdf over pensioencommunicatie!

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.