Pensioenadvies Visser Toornstra

In deze video kun je zien hoe de heer Visser Toornstra zijn pensioenadvies ervaart. Hij zal zijn ervaring met PensioenVizier in drie punten omschrijven.

PensioenVizier …

  • Gebruikt ware woorden;
  • Geeft helder advies;
  • Gebruikt duidelijke taal.

 

De heer Visser Toornstra omschrijft de diensten van PensioenVizier aan de hand van een boek van Youp van ’t Hek. Het boek is genaamd “Ware woorden” en dat is wat PensioenVizier doet.

De pensioenadviezen van Pensioenadvies zijn waar, er wordt helder advies gegeven in duidelijke en begrijpelijke taal. Volgens de heer Visser Toornstra is dit precies waar ondernemers op zitten te wachten en waar je als accountant mee verder kan.

Het pensioenadvies van PensioenVizier kan “waar”, “helder” en “duidelijk” zijn, omdat wij al sinds 2003 gespecialiseerd zijn in pensioenzaken. Wij zijn daadwerkelijk geïnteresseerd in jouw situatie en bespreken dit graag door met jou. Het pensioengesprek zal altijd face-to-face zijn.

Wat doen we tijdens een dergelijk adviesgesprek?

In het gesprek inventariseren wij wat jouw behoeftes en wensen zijn. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt advies op te stellen. Aan de hand van het persoonlijke gesprek zullen wij het pensioenadvies opstellen dat past bij jouw situatie. Onze pensioenadviseurs komen bij jou op locatie, of verwelkomen jou op onze hoofdvestiging in Sneek.

Heb jij ook interesse in een goede financiële planning? Nu lekker leven, straks lekker leven? Neem dan nu contact op met PensioenVizier en begin met het bouwen aan je toekomst!

Je kunt contact met ons opnemen via 088 9000 900 of laat een bericht achter op onze contactpagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Wist je dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend en op onze kosten is?

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.